FRITUUR PLANTIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Plantin. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 23:41 Takeaway app neemt 2x geld van m’n rekening(weeral). 2 sausjes besteld. Niet gekregen. Eet maar droge fritten n cervela op dan. Te lui om aan te bellen. Bellen naar je gsm. Steken arm door de raam vd auto als ze de bestelling brengen. Erg
25 sep 2022 om 14:46 Ze hebben 1 pak in de plaats 2 pakken fritten mee geven weer voor niks betaald
20 sep 2022 om 2:23 Het eten was verschrikkelijk, echt niet de moeite waard. De snacks waren smaakloos en de frieten waren slap. Ik had ook geen sauzen gekregen, terwijl ze me aan de telefoon hadden beloofd om ze alsnog te brengen.
11 sep 2022 om 10:36 Heb 2uur mogen wachten op mijn eten, en het is dan ook nog lauw aangekomen. Kortom, ik ben niet gediend
11 sep 2022 om 1:35 Niks ontvangen van mn eten
8 sep 2022 om 23:10 Was lekker man!! Bedankt xx
2 aug 2022 om 20:37 Not fit for human consumption. Kapsalon meat was from a frozen bag you get from the supermarket & terribly cooked at that (chewy, tasteless cardboard), "burger" was straight out of the gulag (€0.02 each) > they also forgot most of it. bin. vile.
30 jul 2022 om 16:43 Frieten waren slap, zacht en doordrenkt. Mexicano en bouletten waren doorbakken. Om nog maar te zwijgen over de kipsaté, die was zo doorbakken dat je er niet eens op kon kauwen.. We hebben alles laten staan.. Dit hebben we nog nooit meegemaakt!
11 jul 2022 om 6:24 Verrassend goed! De frietjes zorgvuldig verpakt, zodat ze warm bleven.
9 jul 2022 om 23:09 Ik heb deze bestelling niet ontvangen. Frituur Plantin was niet telefonisch bereikbaar. Zeer ontevreden. Hoop dat ik mijn geld nog kan terugvorderen.
9 jul 2022 om 20:37 Betaald en.geen eten ontvangen En als je belt nemen ze niet op De laaste keer Dus let op als besteld
7 jul 2022 om 21:52 1 woord, slecht!